Vaihtolavat Lahti, Päijät-Häme

Meidän kautta saat vaihto- ja roskalavat kaikkiin tarpeisiin Päijät-Hämeen alueella. Meiltä löytyy yli 50 lavaa eri tarpeisiin, perinteisistä roskalavoista merikontteihin.

Tavallisia vaihtolavoja (p.5,5m * lev.2,5m * k.1,2m) meiltä löytyy 40 kappaletta. Ne soveltuvat kaikenlaisen jätteen kuljettamiseen. Saat siivottua esimerkiksi haravointijätteen, risut ja puujätteen, rakennusjätteen tai sekajätteen tontiltasi.

Meiltä löytyy myös 2-osaisia ja 3-osaisia lajittelulavoja, jotka soveltuvat yksityis- ja ammattikäyttöön. Lajittelulavat ovat käteviä esimerkiksi syksyn haravointijätteen lajittelussa. Saat haravointijätteen lavan toiselle puolelle ja risut toiselle.

Lajittelulavat ovat omiaan myös työmailla kun tarvitaan jätteiden monipuolista lajittelua: energiajäte, puujäte, sekajäte tai vaikka betonijätteen lajitteluun.

Merikontteja (6m) meiltä löytyy 10 kappaletta. Varustus vaihtelee konteittain. Merikontit soveltuvat tavaroiden tai rakennustarvikkeiden säilytykseen esimerkiksi pikkuremonttien ajaksi tai työmaatiloiksi.

Tarvitsetko vaihtolavaa? Tee tilaus alla olevalla lomakkeella tai

Soita heti: 050 561 4117

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

(*) Tähdellä merkityt ovat pakollisia täyttää.